Bordtennis Kuwait open – Dagens kupong

En av de største turneringene i bordtennis sesongen – Kuwait Open vil begynne i dag. 32 av de beste bordtennisspillere i verden, ledet av de fire beste kinesiske spillerne vil spiller for hovedpremien på turneringen. Bet365 svarer riktig og tilbyr noe gode odds for de mest spennende kampene i den første runden av konkurransen.

Ikke glem at bet365 har gode bonustilbud for nye spillere. Sjekk dem på bet365 bonuskode.

Her er kampene i deres spillekupongen:

Marcos Freitas mot Hugo Calderano er den første. Selvfølgelig er spilleren fra Portugal favoritten til å vinne kampen med odds på 1.16 mot 4,5 for Calderano. De unge brasilianske bordtennis spilleren imponerer i det siste måneder, men neppe vil være i stand til å få noe mot en av de beste europeerne. Det er imidlertid en mulig innsats for mer enn 95,5 poeng vunnet av begge spillerne, fordi kampen har en sjanse til å være mer kontroversielt enn forventet.

En annen kamp som er tilbud av bet365 er mellom JUNG Youngsik fra Korea og Vladimir Samsonov fra Hviterussland. Veteranen fra Europa er favoritt til kampen med odds på 1,4 mot 2.75 for den koreanske spilleren, men det bør absolutt nevnes at Samsonov er ikke den mest stabile spiller og ofte tillate overraskende tap. De to har møttes to ganger så langt og i begge kamper Samsonov fikk veldig vanskeligheter seieren med 2:3 og 3:4.

Den tredje kampen i oddskupongen for i dag er kampen mellom de største unge stjernen i bordtennis verden FAN Zhendong fra Kina og Omar Assar fra Egypt. Knapt noen er overrasket over at satsen for de unge kinesere er bare 1.01 med bet365. Ett år siden, på samme scene, på samme turnering disse to møttes og vinneren var forventet FAN Zhendong som vant med 4:2.

Den siste kampen på kupongen som er tilbud fra bet365 er den meste interessante av alle. Dette er kampen mellom Per Gerel av Sverige og den beste forsvareren i verden JOO Saehyuk of Korea. Oddsen er 1.36 for forsvareren, som ved første øyekast virker som en veldig god mulighet til å satse på. Så langt begge spillerne har spilt fire ganger mot hverandre, og resultatet er 3:1 for JOO Saehyuk. Merkelig, det første møtet mellom disse to var 12 år siden.

Disse er dagens kampene fra den sterkeste turneringen i bordtennis sesong – Kuwait Open som er i bet365 kupong. Lykke til!